За нас

УЛТРЕЯ СТРОЙ

Здравейте!

Казвам се Галин Тодоров и съм професионален строител на гипсокартон.
 
Средното си образование съм завършил в Техникум по строителство „Васил Левски, гр. Варна през 1983 г. със специалност „Строителство и архитектура.“
 
През 1992 г. завърших висшето си образование в Технически университет гр. Варна със специалност „Ел. снабдяване и ел. обзавеждане.“

Заедно с колегите ми от УЛТРЕЯ СТРОЙ работим в областта на сухото строителство.
 
Имаме многогодишен опит в тази област и сме специализирани в изграждането на преградни стени, тавани, подови настилки и др.
 
Нашият подход към работата е професионален и отговорен.
 
Като майстори на гипсокартон се грижим за всички етапи на процеса – от замерването и изрязването на материала, до монтажа и финалните докосвания.
 
Знаем как да монтираме стени, тавани и различни декоративни елементи от гипсокартон, като същевременно гарантираме качество и издръжливост на работата.
 
Имаме опит в подобряване на звукоизолацията и топлоизолацията на вашия дом или офис, като използваме специални материали и техники.
 
Уменията ни включват също и фина довършителна работа, като шпакловане и боядисване на гипсокартонените повърхности.
 
Срока за изпълнение на проектите може да варира в зависимост от размера и сложността на задачата, но винаги се стремим да се съобразяваме с вашия график.

Стремим се да предоставим професионални услуги и отделяме голямо внимание на детайлите.
 
Приоритет ни е да отговаряме на вашия вкус  и изисквания и да ви осигуряваме максимално удовлетворение от завършената работа.
 
Нашите услуги2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни.