Изработка и монтаж на растерен таван

Изработката и монтажът на растерен таван или още Армстронг са специализирани услуги, които изискват професионални умения, които включват следните дейности:

Растерните тавани се предлагат в различни материали, като минералфазерни, метал и други. В зависимост от целите и изискванията на клиента, ние, специалистите от УЛТРЕЯ СТРОЙ предлагаме и проектираме подходяща система за растерен таван. След като е избрана системата за Армстронг, ние измерваме и изчисляваме количеството необходими материали – рамки, плочи, профили и други. След това поставяме рамките на стените и таваните, като осигуряваме правилно разположение, постоянство и стабилност. След  като рамките са на място, плочите се поставят в тях и се фиксират.
 
Изработването на растерен таван (Армстронг) са следните:

Естетически изглед: Таваните Армстронг предлагат гладка и изчистена визия на всяко помещение. Те имат различни дизайни и цветове, които могат да се съчетаят с всякакъв интериор.

Звукоизолация: Таваните Армстронг са изработени от материали, които помагат за улавянето на звука и намаляват шума от съседните помещения. Това ги прави идеални за ползване в офиси, училища и други обществени сгради.

Топлоизолация: Таваните Армстронг също така осигуряват добра топлоизолация, като запазват топлината в помещението през зимата и я задържат извън през лятото. Това може да помогне за намаляване на разходите за отопление и охлаждане на помещението.

Лесна поддръжка: Таваните Армстронг се почистват лесно, с просто избърсване с влажна кърпа или мека четка. Те са устойчиви на петна и драскотини, което ги прави подходящи за помещения с висока проходимост.
 

Всички тези ползи правят таваните Армстронг  привлекателен избор за домове, офиси, учебни  заведения и обществени сгради.
Нашите услуги2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни.